Winnen: gratis 4X Kneipp pakket Arnica Massage & Badolie. Winnaars bekend!

Winnen 4X Kneipp pakket

Wil jij een gratis Kneipp verwenpakket winnen?

Je bent druk, op pad, gaat uit met vrienden en je sport ook nog regelmatig? Dan is het zo nu en dan goed om even helemaal te ontspannen. Kneipp Arnica massageolie die je via HaarAuto.nl gratis kunt winnen, geeft diepe ontspanning voor spieren en gewrichten. Deze verwarmende en reactiverende olie met arnica- en gemberextract bevordert het herstel van overbelaste spieren en gewrichten en heeft een kruidige frisse geur. De olie bestaat voor maar liefst 97% uit natuurlijke oliën waardoor het zich bijzonder goed over de huid laat verdelen en meteen de huid intensief verzorgt. De winnaars zijn: T. Oosterveen uit Hoogeveen,
C. Hinze uit Tilburg, A. van der Tuuk uit Veenendaal & J. Bertens uit Tilburg. Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

Gratis winnen

Wil jij deze olie samen met de Arnica Badolie winnen? HaarAuto.nl mag er 4 weggeven. Wat moet je doen? Er zijn twee opties!

1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief aan de rechterkant van de site. Je maakt 2X kans om te winnen.
of 2. stuur ons via info@haarauto.nl een kort verhaal (300-500 woorden) over jouw favoriete auto & bestemming. Van welke auto gaat jouw hart sneller kloppen? En waar rijd jij het liefste heen? Twee van de vier Kneipp pakketten gaan naar de leukste inzendingen. Jouw verhaal komt dan ook op deze site te staan. Stuur je ook foto’s mee? Deze actie loopt tot en met 6 oktober 2013. De winnaars krijgen per email bericht.

Een reactie

  1. Heel graag maak ik kans op deze heerlijke producten van Kneipp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.