WINNEN: Franse picknick L’amour toujours uit Normandië- winnaar bekend!

Win een heerlijke ‘panier gourmands’ met lokale delicatessen! Meld je – vóór 31 augustus 2013- aan voor de HaarAuto-nieuwsflits rechts op deze website en maak gratis kans op deze lekkernijen uit Normandië! De winnaar van deze actie is: A. Hubert uit Sittard. Gefeliciteerd!

Franse picknick winnenFoto: © SL-Convergencephotos.com
De ondergaande zon, een heerlijk glas wijn en een toastje met Franse kaas buiten met je liefde, wie wil dat nou niet? Niets is zo romantisch als vakantie vieren in ‘la douce France’ met de mooiste kastelen, uitgestrekte landschappen en niet te vergeten de prachtige kust. In Normandië vind je het allemaal, plus de lekkerste oesters en cider niet te vergeten! Deze veelzijdige Franse streek biedt alles voor een culturele en culinaire mini-vakantie of gewoon een paar dagen rustig opladen in een prachtige omgeving. Gelukkig hoef je niet op reis om je eventjes in Normandië te wanen: met de lokale delicatessen uit de streek tot je beschikking is het net alsof je in Frankrijk bent!

oesters in Normandie win een picknickFoto: Gastronomie huitres© G.WAIT

Haar Auto/Mama’s mag namens het Frans Bureau voor Toerisme Atout France (http://nl.franceguide.com/) een heerlijke ‘panier gourmand’ weggeven! In dit gourmetmandje zitten allerlei Normandische streekproducten:

– 1 oestermandje

– 1 pakje met Financiers koekjes

– 1 terrine appel en Calvados

– 1 fles pommeau

– 1 zakje caramel met zoute boter

– 1 doosje rillettes van Sint Jacobs  met pommeau

– 1 Confiture de Lait à la fleur de sel

Franse picknick winnen gratisFoto: Normandie_Käsetablett©Andrea Sölter

Wil je kans maken op deze fantastische prijs? Meld je dan -vóór 31 aug 2013- aan voor de HaarAuto-nieuwsflits rechts op deze website. En WIN!

De winnaar krijgt uiterlijk op 2 september bericht. Over de prijs kan niet worden gecorrespondeerd en deze is persoonsgebonden. De prijs is niet inwisselbaar.


Wie weet geniet je binnenkort wel van een heerlijke picknick in Normandië-stijl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.