Over Haar

Ford Mustang 1966Welkom op Haar Auto.nl alles over auto’s voor vrouwen & meer. In juni 2013 startte ik deze site omdat ik van auto’s houd. In het bijzonder houd ik van de Ford Mustang uit mijn geboortejaar 1966. Deze auto der auto’s moet ik echt ooit nog een keer kopen voor mezelf!

Mijn eerste auto -ruim 20 jaar geleden- was een Ford Capri, die komt al een heel eind in de goede richting! Ik knutselde zelf als er iets te repareren viel, verving een distributie en een volledige uitlaat. Maar het allermooist vind ik het geluid van die motoren als je op het gaspedaal gaat staan. BeBebrroem, trilt je hele lijf dan mee. Daar kan ik ontroerd van raken. Vaart maken in een snelle auto met een stevig geluid geeft mij een gevoel van vrijheid. Het is moeilijk uit te leggen. Het is gewoon heerlijk! Van welke auto gaat jouw hart sneller kloppen?

Overigens rijd ik nu heel veilig in een oude Volvo 940, met zo’n handige grote laadbak, waar fietsen, honden, paardenvoer of een heel bed in passen. Natuurlijk zijn er nog veel meer modellen die mij kunnen inspireren door hun vormgeving, snelheid of geluid. En technische details die mij kunnen boeien. Snelle auto’s, dure auto’s, betaalbare auto’s, schattige boodschappen-auto’s. En niet te vergeten: handige familieauto’s. Op deze site vind je alles wat je als vrouw wilt weten over auto’s & meer. Over mobiliteit, technische mustknows, de laatste auto’s & accessoires. Maar ook over reizen, (auto)vakanties, dagjes weg en avondjes uit. Lees en kijk je mee? En laat vooral weten wat jij ervan vindt!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud
info@haarauto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.