Trolls 3 in harmonie nu in de bioscoop & WINNEN gratis kaarten!

Trolls 3 in harmonie

LET OP: deze actie is verlopen, je kan niet meer meedoen!

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers.

BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid. In de Nederlands gesproken versie met terugkerende stemmen van o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest) en Murth Mossel (Mini Diamond). 

Bekijk de trailer:

Wil jij WINNEN? En gratis naar de film Trolls 3 in Harmonie?

LET OP: deze winactie is verlopen. Je kan niet meer meedoen.

Via Haarauto.nl mag ik 3X2 kaarten weggeven en elke winnaar krijgt ook nog een tote bag en een water bottle! Meedoen kan tot vrijdag 27 oktober 2023 om 9.00 uur.

Hoe kan je winnen?

Je hoeft mij alleen maar te volgen en liken op mijn via Facebook en/of Instagram account EN een reactie achter te laten hieronder deze post! en op één van mijn socials (voor extra punten). Met een leuk verhaal over waarom jij met je kind naar deze film wil! Hoe bewaart jouw kind de harmonie met zijn broers of zussen? Noemen jullie wel eens alle goede eigenschappen op van elkaar?

Reageer onder deze post, niet vergeten!

Je hoeft je verder nergens aan te melden of je gegevens achter te laten. Als je wint neem ik contact met je op via je e-mail, daarom is het belangrijk dat je hieronder je reactie achterlaat. Jouw e-mail is dan alleen voor mij zichtbaar, dus je privacy is gegarandeerd!

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@haarauto.nl
www.haarauto.nl

33 reacties

 1. Leuk met mijn enige kind, mn zoontje!

 2. Sjoerd Hendrikse

  Superleuk!! Zo kleurrijk als de Trolls zijn, zo kleurrijk is de liefde tussen onze meiden helaas niet altijd 🙈 Maar een uitstapje is altijd gezellig en dan kunnen ze niet zonder elkaar 😉

 3. Lijkt me een super leuke film om samen met mijn dochtertje Alisha naartoe te gaan ze vind trollen heel erg leuk .

 4. Anneliese de Waal

  Heel erg leuk voor de jongens, doe erg graag mee 😊😊, Groetjes Anneliese de Waal

 5. Wat een gave actie. Ik zou hier graag met mij 2 jongste kinderen naar toe gaan. Ze zijn ontzettend lief voor elkaar, echte maatje. Natuurlijk hebben ze wel eens ruzie maar daar hebben ze snel spijt van, vinden ze naar ongezellig. Deze film vinden ze te gek, ik verras ze er gaag mee!

 6. ik doe graag mee

 7. Trolls 3,
  in harmonie
  dat is wat ik na tropenjaren bij mijn beide zoons zie.
  Nemen en geven
  dan zullen ze samen kunnen leven en veel mooie, maar ook de mindere momenten samen kunnen beleven.
  Dolgraag zou de oudste zijn broertje als verrassing naar deze film willen gaan,
  ik waag mijn kans voor ze, nu meteen gedaan!

 8. Hier zou ik heel graag heen gaan met mijn kinderen.

 9. Mirjam Hellingman

  Mijn tweelingdochters Nikki en Sterre zijn gek op de Trolls films! Gelukkig kunnen ze heel goed en in harmonie samen delen. Dus mochten we winnen dan komt het wel goed met die tote bag en een water bottle! (🌸◠‿◠)

 10. Michelle van der Wiel

  Ik doe graag mee! Lijkt me heel leuk om met m’n dochter naar deze film te gaan!

 11. Ik doe heel graag mee voor dochterlief 🥰

 12. Suzan van Tellingen

  Tegenwoordig met al die stress is het leuk om met mijn 2 kinderen er even tussenuit te zijn. geen stress maar gewoon even genieten en lachen.

 13. Heerlijk om met mijn kleinkinderen te mogen genieten van deze leuke film. Ze zijn bijna jarig en wat is er nu nog fijner dan met oma naar deze film te mogen? Super gewoon!
  Graag loot ik mee!! Dank je wel.

 14. Maak graag kans, leuk voor de kinderen.

 15. Jacqueline de Waal

  Doe heel graag mee lijkt me een hele grappige film

 16. wij hebben intens genoten van deel 2 en zijn nieuwsgierig naar het vervolg.
  harmonie bewaren we hier door een open gesprek over je gevoel zonder daarbij aanvallend te zijn.

 17. Ik doe mee! Leuk om samen met mijn dochter te gaan. We hebben laatst deel 2 gekeken en willen deel 2 ook gaan kijken. Het zou leuk zijn als we het derde deel dan echt in de bioscoop kunnen zien! Uiteraard mag de popcorn niet ontbreken.

 18. Sharon de Ridder

  Ik ben een ontzettend gelukkige moeder van twee geweldige (jonge tiener)dochters! Ze hebben amper woorden, ook al verschillen ze als dag en nacht. Samen blijkbaar in goede harmonie…

  Ik zou ze dan ook met liefde samen naar deze film laten gaan!

 19. Ik doe graag mee. Ook via Facebook met onze lieve Maeve die altijd vrolijk is en de harmonie bewaart door iedereen in ons gezin te knuffeln

 20. Sorry volgens mij reageerde ik op iemand in plaats van een algemene reactie maar bij deze.
  Onze kinderen worden soms gek van elkaar als ze even niet naar elkaar luisteren, maar bovenal kunnen ze niet zonder elkaar. Als de een gaat sporten, zegt de ander ik mis je. Is de 1 ziek, maakt de ander een beterschapskaart. Vind het belangrijk dat ze er voor elkaar zijn!

 21. Ik doe graag mee voor mijn meiden.

 22. Fokje Bakkernes

  Deze oma loot graag mee voor de kleindochters🍀

 23. Antonia van Eegelen

  wat zou ik graag hier een kansje opmaken, kan oma met kleindochter naar de film nu het nog kan

 24. Loot graag mee voot mijn dochter.

 25. Het is herfstvakantie, mijn buurkinderen zijn vrij van school en ik heb altijd vrij, dat is toch een geweldige combinatie. Ik heb dus alle tijd om de kids mee te nemen naar deze leuke film, maken we er gelijk een leuk dagje stad van. Na de film gaan we dus pannekoeken eten of we gaan naar de MAC. De kinderen mogen kiezen.

 26. Wat super! Samen met mijn kleinkinderen – een tweeling – die volgende week jarig zijn!! Topcadeau!

  • JPM van der Pol

   w⁠(⁠°⁠o⁠°⁠)⁠w wat een (h)eerlijke prijs! Samen met me liefste maatje van 9 naar het leukste. Ik maak graag een klein kansje en zij misschien wel een vreugde dansje. Dan hoeft ze even niet thuis te zijn in een druk gezin maar harmonieus even met een volwassen zoals ik leuke dingen doen …hopelijk ga ik in het bijzonder voor haar winnen! ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

 27. Danielle van de Donk

  Doe heel graag mee

 28. Miranda Michielsen

  Ik doe graag mee.

 29. Linda van Duren

  Nou om eerlijk te zijn wil ik graag met de tweeling naar deze film omdat ik de grootste fan ben haha. Zij gaan overigens met veel plezier mee. Ze kunnen het gelukkig heel goed met elkaar vinden 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.