Home / Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

adverteren voor vrouwenHaar auto.nl is onderdeel van Westwood’s Media. Onze doelgroep is de vrouw tussen 25 en 100 jaar die van avontuur en gezelligheid houdt. Vrouwen die in hun auto erop uit gaan. Voor een gezellig avondje met vriendinnen, een romantisch weekendje weg of vakantie met het gezin. Vrouwen houden ook van auto’s. En ze willen er graag af en toe wat nieuwtjes over lezen. Tenslotte beslissen zij voor een belangrijk deel welke auto er in het gezin komt! Adverteren voor deze doelgroep kan op diverse manieren.

Voor adverteerders in de autobranche hebben we dan ook diverse mogelijkheden. Ook reisbureaus, horeca- en entertainment bedrijven zijn van harte welkom te adverteren.

Tarieven

Advertorial inclusief nieuwsbriefvermelding: 150 euro per plaatsing.
Banner op aanvraag vanaf 50 euro per 2 maanden.
Uitjes, musea, evenementen, concerten etc. 50 euro éénmalige plaatsing op de site of in de agenda.
Plaatsing in de rubriek ‘Hotels en B&B’ 50 euro voor een plaatsing.

Voordeel meerdere plaatsingen

Voor horeca, musea & entertainment: basis plaatsing (twv 50 euro) + 4X per jaar een aanbieding of plaatsing op de agenda in totaal voor 150 euro per jaar.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wij denken graag mee over andere mogelijkheden om uw bedrijf of merk onder de aandacht van onze doelgroep te brengen. Neem gerust contact op met Vivienne Westerhoud via 06 51949755 of info@haarauto.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.