Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

adverteren

Haar auto.nl is onderdeel van Westwood’s Media. Adverteren voor vrouwen doen wij al ruim 20 jaar. Onze doelgroep is de vrouw tussen 25 en 100 jaar die van avontuur en gezellige uitjes houdt. Vrouwen die in hun auto erop uit gaan, wandelen, fietsen of met de trein. Voor een gezellig avondje met vriendinnen, museum met kinderen, een romantisch weekendje weg of vakantie met het gezin.

Vrouw, auto & vrije tijd

Vrouwen houden ook van auto’s. En ze willen er graag af en toe wat nieuwtjes over lezen. Tenslotte beslissen zij voor een belangrijk deel welke auto er in het gezin komt! Adverteren voor deze doelgroep is dan ook een goed idee. Adverteerders in de autobranche, maar ook reisbureaus, horeca- en entertainment bedrijven en musea zijn van harte welkom te adverteren op deze website. Ik bereik via deze website, nieuwsbrief en socials 10K vrouwen per maand.

Tarieven adverteren

Advertorial met SEO do-follow link, inclusief nieuwsbriefvermelding & socials 200,- euro ex btw per plaatsing voor de duur van 5 jaar. (Dat is 40 euro per jaar) En ik schrijf het artikel speciaal voor jou.

Bestel hier jouw advertentie
(bestel jouw advertentie voor 200,- euro ex btw voor 5 jaar online of mail info@haarauto.nl om per factuur te betalen)

Speciaal voor voor uitjes, musea en horeca & reisbureaus of automerken

Speciaal voor uitjes, pretparken, musea en horeca, maar ook voor reisbureaus of automerken, schrijf ik unieke artikelen met een waardevolle SEO link naar jouw website. De artikelen krijgen een do-follow link en blijven minimaal 5 jaar live staan. Dat is goed voor de vindbaarheid in de zoekmachines van mijn klanten. Daarnaast deel ik het nieuws in mijn nieuwsbrief en socials.

Speciale aandacht voor musea in de vakanties

Veel musea hebben in de schoolvakanties speciale activiteiten voor kinderen. Omdat we een artikel meerdere jaren laten staan, kunnen we niet voor elke vakantie jouw speciale nieuws in dat artikel zetten, maar wel een globaal beeld geven van de activiteiten, die jij organiseert. En we plaatsen een extra link in dat artikel naar de agenda op jullie website. Voor elke vakantie kies ik één activiteit van al mijn klanten en deel dat in een speciaal artikel met tips voor mijn lezers. Daarover gaat dan ook een speciale nieuwsbrief de deur uit. Zo komt jouw museum toch steeds weer even onder de aandacht.

Bestel hier jouw advertentie
(bestel jouw advertentie voor 200,- euro ex btw voor 5 jaar online of mail info@haarauto.nl om per factuur te betalen)

Speciale aandacht voor reizen door het jaar heen

Ook voor reizen hebben we 5X per jaar ruim voor de schoolvakanties een speciale nieuwsbrief over vakanties en weekendjes weg. Ik verzamel van al mijn klanten de leukste weekendjes en vakanties in een special edition artikel. Deze gaat dan ook in de nieuwsbrief mee. Ook hotels, restaurants en B&B ondernemers zullen in deze speciale edities extra aandacht krijgen.

Adverteren en een betere online vindbaarheid voor 5 jaar

Heb jij een automerk, fietsenwinkel, horecabedrijf, evenementen bureau, museum of reisbureau? En wil jij vrouwen en moeders met kinderen bereiken? Dan werk je met een artikel op haarauto.nl aan het bereiken van de juiste doelgroep. En daarnaast krijg je 5 jaar lang een waardevolle SEO link naar jouw website. Door de special artikelen die ik door de jaren heen schrijf met interne links, verstevig ik jouw vindbaarheid in de zoekmachines telkens weer.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met mij: Vivienne Westerhoud via 06 51949755 of info@haarauto.nl.

Bestel hier jouw advertentie
(bestel jouw advertentie voor 200,- euro ex btw voor 5 jaar online of mail info@haarauto.nl om per factuur te betalen)

Westwood’s Media: adverteren voor verschillende groepen vrouwen

Mijn bedrijf heet Westwood’s Media. Ik startte ruim 20 jaar geleden met mijn eerste online magazine. Dat zijn er inmiddels vijf, waarvan haarauto.nl er één is. Zoals een online magazine voor werkende moeders en vrouwelijke ondernemers. Ik heb ook een vacaturebank voor banen binnen schooltijden en een online magazine voor goede doelen en duurzaamheid. Met de publicaties van Westwood’s Media bereik ik een grote groep vrouwen, moeders en vrouwelijke ondernemers. Haarauto is de beste plek om te adverteren voor automerken, musea en reisbureaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.