Adverteren voor vrouwen

Adverteren voor vrouwen

adverterenHaar auto.nl is onderdeel van Westwood’s Media. Adverteren voor vrouwen doen wij al bijna 20 jaar. Onze doelgroep is de vrouw tussen 25 en 100 jaar die van avontuur en gezelligheid houdt. Vrouwen die in hun auto erop uit gaan. Voor een gezellig avondje met vriendinnen, een romantisch weekendje weg of vakantie met het gezin. Vrouwen houden ook van auto’s. En ze willen er graag af en toe wat nieuwtjes over lezen. Tenslotte beslissen zij voor een belangrijk deel welke auto er in het gezin komt! Adverteren voor deze doelgroep kan op diverse manieren.

Voor adverteerders in de autobranche hebben we dan ook diverse mogelijkheden. Ook reisbureaus, horeca- en entertainment bedrijven zijn van harte welkom te adverteren.

Tarieven

Advertorial met link, inclusief nieuwsbriefvermelding & socials 195,- euro per plaatsing.

Speciale prijs voor uitjes, musea en horeca:
Uitjes & musea 95,- euro per jaar voor plaatsing op de site, in de nieuwsbrief & socials.
Evenementen en concerten 95,- euro voor plaatsing op de agenda en in de nieuwsbrief & socials.
Plaatsing in de rubriek ‘Hotels en B&B’ 95,- euro per jaar inclusief nieuwsbrief & socials.
Restaurants 95,- euro per jaar inclusief nieuwsbrief & socials.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Wij denken graag mee over andere mogelijkheden om uw bedrijf of merk onder de aandacht van onze doelgroep te brengen. Neem gerust contact op met Vivienne Westerhoud via 06 51949755 of info@haarauto.nl.

Adverteren voor verschillende groepen vrouwen

Met de publicaties van Westwood’s Media bereiken wij al bijna 20 jaar een grote groep vrouwen die interesse heeft in leuke uitjes, vakanties en ook auto’s. Onze grootste doelgroep moeders via de site mamas.nl houden we ook regelmatig op de hoogte van het nieuws op deze site haarauto.nl (15.000 vrouwen per maand). Daarmee vergroten we het bereik met nog eens 40.000 vrouwen per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.