Home / Auto tips & trucs / Vrouwen in de auto, dit doen ze het liefst

Vrouwen in de auto, dit doen ze het liefst

vrouwen in de auto

Dit doen vrouwen het liefst in de auto

Vrouwen in de auto, wat doen zij? Vrouwen zijn dol op hun auto en daar hebben we genoeg redenen voor. Het is niet alleen een gemakkelijk vervoersmiddel, maar ook een veelzijdige ruimte. Er worden heel wat uren doorgebracht in de auto en die tijd moeten we nuttig besteden. Wat doen vrouwen het liefst in de auto?

Make-up aanbrengen

Het is vast geen onbekend tafereel: te lang snoozen en gehaast je bed uit. Snel een boterham smeren en dan direct de auto in. Veel vrouwen gebruiken hun tijd in de auto vervolgens om hun make-up op te doen. De binnenspiegel is hier ideaal voor, maar dit is vragen om ongelukken. Met dit soort acties wordt de schade die je aanbrengt natuurlijk niet altijd vergoed door je autoverzekering. Na schade die door jou is veroorzaakt, wordt een autoverzekering afsluiten bovendien een dure grap vanwege die verhoogde premie.

Omkleden en verkleden

Overdag werken en ’s avond een etentje. Tussendoor geen tijd om naar huis te gaan, dus dan maar omkleden in de auto. Ja, de auto wordt vaak gebruikt als ‘pashokje’. Het liefst in een parkeergarage op de achterbank natuurlijk. Let je wel op de camera’s die er hangen?

Meeblèren met Marco

Sing-a-longs in de auto met vriendinnen, je kinderen of gewoon helemaal alleen. Wie gebruikt die uren in de file niet om het hele oeuvre van bijvoorbeeld Marco Borsato door te nemen? Als de muziek wat meer tempo heeft, past er uiteraard ook een leuk dansje bij, maar dat is een beetje lastig. Er wordt wel heel wat afgezongen in de auto.

Vrouwen in de auto: ongegeneerd roddelen (aan de telefoon)

Je bolide is de ideale roddelruimte. Samen met je zus, nichtje of een vriendin over anderen kletsen. Wie doe dat niet? Niemand die mee kan luisteren en de tijd op de snelweg vliegt voorbij. Een (handsfree) telefoontje plegen doen veel vrouwen om die reden ook het liefst in de auto.

Een reactie

  1. Haha herkenbaar!
    Ik kan er zo van genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.