Vrouwen in de auto, dit doen ze het liefst

vrouw in de auto

Dit doen vrouwen het liefst in de auto

Vrouwen in de auto, wat doen zij? Vrouwen zijn dol op hun auto en daar hebben we genoeg redenen voor. Het is niet alleen een gemakkelijk vervoersmiddel, maar ook een veelzijdige ruimte. Er worden heel wat uren doorgebracht in de auto en die tijd moeten we nuttig besteden. Wat doen vrouwen het liefst in de auto?

Praten met hun kinderen

Als je samen met je kinderen in de auto zit, is het heerlijk rustig praten. Je kids kunnen immers niet zomaar weglopen. Zeker niet als ze veilig vast zitten in de kinderautostoel. Ideaal dus om een wat langer gesprek te voeren als je je kind iets wilt leren. Of gewoon samen wilt lachen. Je hoeft elkaar niet perse aan te kijken, dat is voor gevoelige onderwerpen soms wel een voordeel voor het kind. Kies je woorden zorgvuldig een check na de autorit wel altijd even of de boodschap goed is aangekomen.

Make-up aanbrengen

Het is vast geen onbekend tafereel: te lang snoozen en gehaast je bed uit. Snel een boterham smeren en dan direct de auto in. Veel vrouwen gebruiken hun tijd in de file vervolgens om hun make-up op te doen. De binnenspiegel is hier ideaal voor, maar let wel goed op. Blijf je blik altijd op de weg richten! Anders is het vragen om ongelukken.


LEES OOK: Tweedehands auto kopen? Voorkom een miskoop: tips
EN Je autoband verwisselen in 10 stappen


Omkleden en verkleden

Overdag werken en ’s avond een etentje. Tussendoor geen tijd om naar huis te gaan, dus dan maar omkleden in de auto. Ja, de auto wordt vaak gebruikt als ‘pashokje’. Het liefst in een parkeergarage op de achterbank natuurlijk. Let je wel op de camera’s die er hangen?

Meeblèren met Jan Smit

Sing-a-longs in de auto met vriendinnen, je kinderen of gewoon helemaal alleen. Wie gebruikt die uren in de file niet om het hele oeuvre van bijvoorbeeld Jan Smit door te nemen? Als de muziek wat meer tempo heeft, past er uiteraard ook een leuk dansje bij, maar dat is natuurlijk een beetje lastig. Er wordt wel heel wat af gezongen in de auto.

Vrouwen in de auto: ongegeneerd roddelen (aan de telefoon)

vrouwen in de auto
Bellen in de auto doe je natuurlijk handsfree en niet zoals op de foto met een Phone in je hand!

Je bolide is de ideale roddelruimte. Niemand die je horen kan immers. Samen met je zus, nichtje of een vriendin over anderen kletsen. Dat hoort natuurlijk niet, maar we maken ons er allemaal wel eens schuldig aan. En dan is het maar goed dat er niemand mee kan luisteren. De tijd op de snelweg vliegt voorbij. Een handsfree telefoontje plegen doen veel vrouwen om die reden ook het liefst in de auto.

Wat doe jij meestal in de auto?

Een reactie

  1. Haha herkenbaar!
    Ik kan er zo van genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.