Wil je rust? Of juist actie? In de natuur vind je het allemaal!

Vakantie in de natuur

Misschien heb je behoefte aan rust in een mooi, groen landschap? Of heb je juist zin in een leuke buitenactiviteit? Het kan allemaal buiten in de natuur. Wij geven je een paar tips voor mooie mogelijkheden in de Nederlandse Natuur. Staatsbosbeheer helpt je de mooiste plekjes vinden met een app! Vakantie in de natuur? Daar knap je van op!

Kamperen in de natuur: vind je plek via de app

Kamperen in de natuur

De app Kamperen van de Stichting Natuurkampeerterreinen is handig voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Alle 134 Natuurkampeerterreinen van Nederland, ook die van Staatsbosbeheer, staan erin. Dit zijn natuurcampings waar rust en ruimte centraal staan, met goede sanitaire voorzieningen. Word natuur kampeerder en probeer ze allemaal uit! De Kamperen app is voor iedereen met een iPhone of een Android-toestel gratis te downloaden in de betreffende app stores.

Ontdek hier alle overnachtingsmogelijkheden via Staatsbosbeheer in de mooiste Nederlandse natuur. Van puur natuur tot comfortabel.

Buitencentra

In een Buitencentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en souvenirs te koop. Bij de informatiebalie worden doe- en ontdektochten verhuurd en starten diverse leuke activiteiten. En je kunt er natuurlijk ook even wat drinken en schuilen tijdens een bui. Je vindt de Buitencentra verspreid door heel Nederland.

Foto door Terence B via Pexels.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.