Vakantie in Drenthe

Vakantie in Drenthe

Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie in eigen land. We hebben het altijd druk en willen er wel eens een weekendje tussenuit om even helemaal tot rust te komen. En zeg nou eerlijk dat kan toch prima in ons eigen land? Tijdens een vakantie in Drenthe kan je helemaal tot rust komen op de uitgestrekte heiden. En je kan de karakteristieke dorpjes in de omgeving ontdekken.

Landgoed ’t Wildryck is de perfecte uitvalsbasis

Landgoed ’t Wildryck is de perfecte uitvalsbasis om al het moois van de veelzijdige provincie Drenthe te verkennen. Het Landgoed beschikt over vele verschillende accommodaties. Je hebt de keuze om in een luxe vakantiehuis te verblijven of op de camping. De vakantiehuizen zijn authentieke boerderijtjes met rieten daken die een sfeervolle  uitstraling hebben.

De vakantiehuizen zijn niet te vergelijken met een bungalow op een regulier vakantiepark. De accommodaties beschikken over een aantal luxe faciliteiten zoals een heerlijk boxspring bed, een sauna, een gezellige open haard en nog veel meer. De camping is ook niet wat u van een normale camping verwacht. Elke ruime kampeerplek heeft zijn eigen sanitaire voorziening. Er zijn zelfs kampeerplekken met vloerverwarming in de sanitaire voorzieningen!

In Nederland op vakantie is duurzaam

In Nederland op vakantie gaan is duurzaam en hip bovendien. Steeds meer mensen willen minder vliegen. Of zelfs helemaal niet meer. Daarom is er een grotere vraag naar duurzame vakantie. Bestemmingen waar je met de trein naartoe kunt bijvoorbeeld. Of gewoon niet te ver weg. Er zijn al best wat mensen die hierover inspiratie bieden op deze duurzame reisblogs. Vakantie in Drenthe is in elk geval duurzaam genoeg!

Uitstapjes voor iedereen

Je kunt heerlijk tot rust komen bij Landgoed ’t Wildryck, maar je hoeft je niet te vervelen. Drenthe heeft vele leuke uitstapjes. Het staat  bekend om zijn hunebedden waarvan er nog steeds 54 staan. Als u in Drenthe bent kunt u dit niet overslaan. Vanaf het Landgoed is omringt door 4 uitgestrekte natuurgebieden en er lopen verschillende fiets- en wandelroutes vanaf het park. Voor de kinderen zijn er talloze activiteiten van dierenpark Emmen tot aan vele kinderspeelparken. Er zijn ook stoere activiteiten zoals het huren van een solex of een oude eend om mee rond te touren!

Bekijk hier de website van Landgoed ’t Wildryck.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.