Reis plannen, dromen en voorpret

Reis plannenReis plannen geeft plezier van tevoren. Reis jij veel? Alleen of met je gezin? Of ga je weekendjes weg met vriendinnen of je partner? Als je van reizen houdt heb je vast wel een droomreis, die je in je hoofd al heel vaak gepland hebt. Misschien bedacht je ooit een wereldreis, die er nooit van kwam. Maar waarom eigenlijk niet? Als je droomt van reizen zijn er altijd wel redenen om toch maar thuis te blijven. Er zijn urgente werkzaamheden te verrichten, sociale verplichtingen te vervullen. Maar welke urgentie stel jij aan het waarmaken van jouw droomreis?

Reis plannen van je dromen

Als je een grote, bijzondere reis wilt maken is het belangrijk deze goed te plannen. Dat kan een bijzondere wandeltocht zijn in eigen land, die veel tijd kost. Het kan ook een verre reis zijn naar meer exotische oorden. Misschien heb je nog geen budget of geen tijd, of weet je nog niet met wie je de reis wilt maken. Als je gewoon toch begint met plannen, dan hebben die obstakels de neiging zichzelf op te lossen. Als je in je hoofd en in beelden de reis al voor je ziet. Als je weet met welke maatschappij je wilt vliegen of met welke auto je de reis gaat ondernemen, dan wordt deze eerder werkelijkheid. Hoe concreter en gedetailleerder je alles plant, hoe groter de kans dat jouw droomreis doorgaat!

Visualisaties bij het plannen van jouw droomreis

Parijs en autoJe wilt een droomreis maken. Maar er zijn veel obstakels en bezwaren. Het helpt dan als je een heldere voorstelling maakt van jouw ideale reis. Koop bijvoorbeeld een wereldkaart en teken cirkels om alle plaatsen die je wilt bezoeken. Je kunt deze zelfs online bestellen bij posters.nl. Of kies een poster met de auto waarin je de reis wilt maken. Maak een visionboard met plaatjes en teksten die jouw droom ondersteunen. Praat erover met geliefden en vrienden. Hoe concreter jouw beeld is van de reis, hoe groter de kans dat je de reis gaat maken, per vliegtuig of met jouw droomauto. Zorg dat je die beelden elke dag ziet. Je zult dan gemakkelijker elke dag de dingen doen die nodig zijn om jouw droom uit te laten komen. Veel voorpret gewenst en alvast goede reis! En laat je hieronder weten wat jouw droomreis is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.