Met de auto op vakantie

met de auto op vakantie naar FrankrijkHeb jij je vakantie al geboekt? Sommige mensen boeken de zomervakantie al in de winter. Ze gaan met het vliegtuig, naar zon zekere bestemmingen. Of boeken een camping in Frankrijk die ze al kennen van de jaren ervoor. Anderen wachten langer en hopen op mooie last minute deals. En als het weer in Nederland goed is, hoeven ze helemaal niet weg. Dan is het tenslotte ook heerlijk toeven aan het Nederlandse strand.

Vliegen en bagage

Als je gaat vliegen is het tegenwoordig steeds vaker zo dat je apart betaalt voor bagage. Je kunt er dan voor kiezen alleen met handbagage te reizen. De vliegmaatschappijen geven altijd duidelijk aan welke maat deze handbagage maximaal mag hebben. Als je daar toch overheen gaat in maat of gewicht, dan moet je tijdens het instappen vaak alsnog extra betalen.

Met de auto op vakantie

Brocante markten in Frankrijk en BelgieDat is wel een voordeel als je met de auto op vakantie gaat: je kunt lekker veel spullen meenemen. Of juist lekker weinig, zodat je op de plaats van bestemming leuke spullen kunt kopen. Op brocante markten in Frankrijk en België bijvoorbeeld. Leuke kleden, accessoires, meubeltjes. Lekker struinen en de mooiste schatten op de kop tikken. En dan met een auto vol spullen weer huiswaarts.

Zorg dat je auto het doet

Als je bepakt en bezakt met z’n allen of met z’n tweeën met de auto op vakantie bent, is het vervelend als je auto er ineens mee ophoudt. Zeker als deze vol staat met je mooie spullen en vondsten die je tijdens je reis verzamelde. Zorg er dus voor dat je auto in orde is. Wat is jouw ideale vakantie? Ga jij graag met de auto op vakantie? Of ga je liever vliegen? Haarauto.nl wenst je in elk geval een hele goede reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.