Kinderfilm festijn of dans en theater in Tilburg

Dans – muziek – film – theater – literatuur

Kinderfilm Tilburg

Zin in een gezellige zondag zonder zorgen en plezier met het hele gezin? Spruit organiseert veel culturele evenementen voor het hele gezien. Sluit de carnavalsvakantie af met ga mee op kunst expeditie of bezoek theater- en dans voorstellingen.

Spruit Cinema, een kinderfilmfestijn dat bijzondere kinderfilms in de spotlight zet! Naast het bekijken van een film is het ook mogelijk om plaats te nemen in de Pop Up bibliotheek, met een filmheld op de foto te gaan of creatief te zijn met popcorn in de knutselhoek. Gedurende de dag worden er een paar korte films afgespeeld met verschillende thema’s. Zo trapten ze dit film festival voor kinderen in 2018 af met de volgende films:

Film: Het kind van de Gruffalo

Om 10:30 uur is ‘Het kind van de Gruffalo’ te zien. Deze film gaat over het avontuur van het kind van de Gruffalo die op zoek gaat naar de grote gevaarlijke muis. Vooraf aan de film wordt het boek met de kinderen doorgenomen en de film wordt afgesloten met typische Gruffalo-moves. Leuk voor de allerkleinsten!

Film: Mijn avonturen door SWCHWRM

Iets later op de dag, namelijk om 13:00 uur, wordt de film ‘Mijn avonturen door SWCHWRM’ afgespeeld. In deze film is te zien dat een negenjarig jongetje dat zichzelf de schuilnaam V. Swchwrm geeft, graag schrijver van boeken wil worden. Alleen wil hij geen normale boeken schrijven, maar magische boeken.

De Boxtrollen

Ten slotte is de vertoning van de film ‘De Boxtrollen’. Deze film begint om 15:00u en gaat over het ondergrondse leven van de Boxtrolls, vieze monstertjes die ’s nachts uit het riool komen en de kinderen en de kazen van de bewoners stelen. Althans…. dat is de legende. Is de waarheid anders?

Wil je weten wat er deze maand te doen is bij Spruit Tilburg? Bekijk de agenda hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.