Film KIDDO binnenkort in de bioscoop & WINNEN 3X2 kaartjes & petje

Film in de bioscoop KIDDO

De nieuwe film van Zara Dwinger: KIDDO komt volgende week op 5 juli in de bioscoop. De film toont de relatie tussen een kind en een excentrieke en onconventionele ouder. Hoe verwarrend, teleurstellend en tegelijkertijd gek en opwindend kan zijn wordt dit vanuit het perspectief van een kind verteld.

Mooie road movie door de ogen van een kind

De elfjarige Lu, gespeeld door Rosa van Leeuwen is een dromer met een grote verbeelding en heeft een grote liefde voor slangen. Met een knipoog naar het lovers-on-the-run genre biedt Kiddo een fris perspectief op het leven van een imperfecte ouder en het beschermen van je eigen grenzen als kind. Een echte aanrader een kijk-tip dus voor kinderen (vanaf 10 jaar).

Over de film KIDDO

De elfjarige Lu (Rosa van Leeuwen) woont in een pleeggezin wanneer haar lang afwezige moeder Karina (Frieda Barnhard) onverwachts opduikt en haar meeneemt op een avontuurlijke roadtrip in haar afgeragde sportwagen – helemaal naar haar oma in Polen. Lu komt er al snel achter dat het alles of niets is met Karina en wordt meegesleept in een Bonnie & Clyde-achtige fantasie. Maar de realiteit haalt ze in en dwingt hen te kiezen hoever ze willen gaan om voor altijd bij elkaar te blijven.

WINNEN 3X2 bioscoopkaartjes EN een KIDDO petje

WINNEN petje KIDDO

Wil jij 2 bioscoopkaartjes en en speciaal KIDDO petje winnen? Ik mag er 3X2 met petje weggeven. Wil je kans maken? Deze actie is verlopen. Meedoen kon vóór vrijdag 7 juli 2023 om 9.00 uur. Deel, like en volg ook het bericht in onze socials om meer kans te maken! Dat kan via Facebook, Twitter en Instagram.

Als je meedoet ontvang je voortaan automatisch onze nieuwsbrief over uitjes, auto en reizen. Je kunt je onderaan elke mail altijd weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets. Maar meld je wel aan via het formulier, zodat ik weet dat je kans wilt maken. En deel ons bericht in de socials!

Ik neem de privacy van onze lezers al meer dan 20 jaar heel serieus. Jouw gegevens delen we nooit met andere partijen. En de enige persoon die er inzage in heeft binnen mijn bedrijf, ben ik zelf. Superleuk als je meedoet! Graag tot ziens!

Hartelijke groeten,

Vivienne Westerhoud

4 reacties

  1. Will Langenberg

    Leuk om meegedaan te hebben.

  2. Will Langenberg

    Leuk, om hieraan mee te doen.

  3. Graag meedoen met deze actie. vindt ik een leuke prijs. Bedankt

  4. Ilse Brinkhuis

    Leuk voor mijn kleindochters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.