Watermuseum heeft leuke vakantie activiteiten

vakantie activiteiten watermuseum

Op loopafstand van Centraal Station Arnhem bevindt zich het Nederlands Watermuseum. Een familiemuseum waarbij ‘doen’ centraal staat. Je kunt bijvoorbeeld een tochtje maken door het riool, bekijk een film over water, weeg jezelf op de waterweegschaal en ga als een echte waterprofessor aan de slag in het Waterlab!

Leuk en leerzaam voor het hele gezin

Water is namelijk ontzettend leuk. Maar naast plezier geeft water ook problemen, want er is of te veel, of te weinig of het is te vies. Het museum wilt op een leuke en interactieve manier bijdragen aan de bewustwording omtrent deze kostbare vloeistof. Het Nederlands Watermuseum richt zich op het gehele gezin. Een bezoek is voor jong en oud een leuke en leerzame ervaring. Bovendien ligt het museum in één van de prachtigste stadsparken van Nederland: Park Sonsbeek!

Vakantie activiteiten

Iedere schoolvakantie biedt het Watermuseum speciale doe-activiteiten aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud. Ontdek wat er in de beek leeft door Watermonsters te onderzoeken onder de microscoop of maak je eigen shampoo! Via www.watermuseum.nl blijf je op de hoogte van al de spetterende vakantie activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.