Uitjes in Tilburg voor het hele gezin!

Uitjes in Tilburg

uitjes in Tilburg

Woon je in de buurt van Tilburg of ga je in de meivakantie Brabant ontdekken? Dit zijn de 4 leukste uitjes in Tilburg voor het hele gezin!

1. NatuurMuseum Brabant

NatuurMuseum Brabant (zie afbeelding) is een familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit, actieve ontdektochten, boeiende lezingen en diverse activiteiten. Kom natuuronderzoek doen in de OO – ZONE, seizoenen beleven in BOS, de potvis bewonderen of mammoetsluipen in de IJstijd! In NatuurMuseum Brabant zit je met je neus op de natuur.

Toegangsprijs: €9,- voor kinderen tussen de 4 en 17 jaar ||  €11,- voor volwassenen
Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 10:00u tot 17:00 [m.u.v. feestdagen!]
Meer informatie: natuurmuseumbrabant.nl

2. Ontdekstation 013

Ontdekstation013 is een mooie oude fabriekshal waar vroeger de treinen werden gerepareerd. Nu kunnen kinderen van 4 tot 14 jaar er via allerlei creatieve workshops ontdekken waar ze goed in zijn of wat ze leuk vinden. Ontdek wat jij allemaal in Ontdekstation013 kunt doen! Maak samen met de medewerkers van het Ontdekstation013 je eigen film, bouw je eigen toffe kunst van scrap of laat een lekkere tosti voor je maken. Tussendoor neem je even pauze met zelfgemaakte ranja uit de limonadefabriek.

Toegangsprijs: €5,- per persoon
Openingstijden: Woensdag [13:00-17:00u] Zaterdag [11:00-17:00u] Zondag [11:00-17:00u]
Meer informatie: ontdekstation013.nl

3. Dierenpark de Oliemeulen

Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes? Vliegende hondjes? Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon zien, maar vooral ´beleven´.

Toegangsprijs: €9,50 voor kinderen van 3 t/m 12 jaar || €10,50 voor volwassenen
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 10:00u – 18:00u
Meer informatie: oliemeulen.nl

4. Budget kermis Tilburg

Van woensdag 9 mei t/m woensdag 16 mei staat er op evenemententerrein het Laar weer een gave kermis met wel 35 attracties! Deze budget kermis is voor iedereen toegankelijk en nog leuker, ook betaalbaar. De prijzen liggen tussen de €1,80 en de €2,50 per attractie. Deze kermis staat garant voor een sfeervol, betaalbaar en gezellig dagje uit met het hele gezin. Voor de kinderen komen Buurman en Buurman op visite, waarmee ze kunnen klussen en op de foto kunnen. Daarnaast zullen de Minions ook een kijkje komen nemen op de kermis.

Toegangsprijs: Gratis, de attractieprijzen liggen tussen de €1,80 en €2,50
Openingstijden: woensdag 9 mei t/m woensdag 16 mei
Meer informatie: achtdaagse-tilburgse-familie-kermis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.