Karten in Silverstone

Karten
foto: Saskia Bagchus

Tussen Amsterdam en Haarlem in Zwanenburg vind je partycentrum Silverstone. Je vindt er de snelste kartbaan in Nederland, een geweldige LED bowlingbaan en de grootste lasergame arena van Europa. En niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring onder één dak! Het is er gezellig voor een kinderfeestje, maar ook leuk voor een uitje met volwassenen. Karten is leuk voor elke sportieveling!

Over Partycentrum Silverstone: karten en meer

lasergamen Noord Holland
Foto: Saskia Bagchus

Twintig jaar geleden bezochten twee jonge ondernemers en rallyrijders de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië. Er viel een kwartje. Het was al langer hun droom om een horecaonderneming te starten. Nu zagen zij een perfecte combinatie met hun passie voor racen. Zij startten de kartbaan Silverstone als een van de eersten in Nederland.

De baan om te karten is de snelste van Nederland, heeft maar liefst 552 meter lengte en kent de meest uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en Silverstone biedt ook duokarts, voor ouders die met hun kind -vanaf 5 jaar-  willen rijden. In de afgelopen jaren is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum.

Ook lasergamen en LED bowlen bij Silverstone

Naast het karten kun je er lasergamen in de grootste arena van Nederland. Het is een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenaline pompende beats. Sinds kort kun je er ook LED bowlen. Natuurlijk zit het met de horeca ook helemaal goed en kun je in sfeervolle ruimten met grote groepen eten en drinken. Er is een bruine pub en een Middeleeuwse Ridderzaal waar je kunt BBQ-en, eten van de grill of van een Oosters buffet. En er staat uiteraard ook een kindermenu op de kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.