Vertraagde vlucht met de kinderen? Krijg geld terug!

(advertorial)vertraagde vlucht Heerlijk, het is weer vakantietijd met de kinderen. Je kunt je verheugen op twee weken zon, zee en strand. Als je de inpakstress overleefd hebt, en alle koffers zijn gevuld, is het tijd om richting Schiphol te gaan. Daar aangekomen zoek je de goede vertrekhal en lever je je bagage in. Dan kan het wachten beginnen. En dat kan wel eens lang gaan duren.. Je vliegtuig heeft vertraging. Daar zit je dan, mooi op tijd op het vliegveld, maar de vakantie kan nog niet beginnen. De vertraging loopt al snel op, de kinderen gaan jengelen. Dit is geen relaxte start! Gelukkig kan dit leed verzacht worden. Bij meer dan drie uur vertraging heb je namelijk recht op een vergoeding. Wist je dat al? Dat is troost bij een vertraagde vlucht.

Vertraagde vlucht en vergoeding

In 2004 is er een Europese verordening aangenomen die jou als reiziger in dit soort situaties beschermt. Hierin staat onder andere dat je recht hebt op een vergoeding bij een vertraagde vlucht van meer dan drie uur. En ook bij annulering of overboeking van je vlucht. Nu denk je natuurlijk, ‘dat zal wel een hoop gedoe zijn, zo’n compensatie aanvragen’. Maar dat is het zeker niet! Bij Claimingo helpen ze je bij het indienen van je claim.

Maak kans op gratis reis naar Rome!

Je bent binnen twee minuten van al het gedoe af. Je stuurt gewoon je boekingsbevestiging/e-ticket en persoonsgegevens op, en klaar is Kees. Als je kiest voor de optie Claim&GO heb je zelfs binnen een week het geld op je rekening staan. Zo hoef je je nergens meer druk om te maken. De compensatie voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht is niet afhankelijk van de ticketprijs. Zo kun je tot wel €600,- per persoon terugkrijgen, ook voor goedkope vluchten. Daarnaast kun je claimen tot twee jaar terug. Misschien is je vliegreis deze keer vlekkeloos verlopen, maar heb je eerder wel problemen gehad. Dan is dit het moment om je claim in te dienen! Doe je dit voor 30 september? Dan maak je namelijk ook nog kans op een stedentrip naar Rome, inclusief €200,- zakgeld. Dat is een mooie troostprijs! Kijk voor alle actievoorwaarden op www.claimingo.nl/rome.

Maar natuurlijk wensen we je in de eerste plaats een goede, soepele reis naar een bestemming met veel zon, plezier en ontspanning!

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.