THIS IS HOLLAND: virtuele 5D vlucht over Nederland

thisisholland-5D over Nederland

Altijd al gedroomd om over Nederland te vliegen? Dat kan bij de attractie THIS IS HOLLAND in Amsterdam! Hier ervaar je samen een spectaculaire 5D Flight Experience over ons kleine kikkerlandje. ‘Wow! Mogen wij nog een keer mama?!’ vragen de kinderen direct na de 5D vlucht. Ja, deze bijzondere Experience vergeten jullie echt nooit meer. Wil jij ook een 5D vlucht over Nederland maken?

Een belevenis die je nooit meer vergeet!

Bij THIS IS HOLLAND ervaar je een spectaculaire 5D Flight Experience over vele must-sees van Nederland! Je voelt je voor even een vogel en bewondert vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer.

Waanzinnige special effects – zoals wind, nevel en geur – prikkelen al je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en wordt verliefd op het gevoel van vliegen!

Ga er maar voor zitten.. riemen vast.. en vliegen maar!

Geweldig voor kinderfeestjes!

This-is-Holland-Amsterdam

Ben je op zoek naar het coolste verjaardagsfeestje ooit? Verras jouw dochter of zoon met een uniek kinderfeestje bij THIS IS HOLLAND! Want hoe gaaf is het om samen met alle vriendjes en vriendinnetjes over Nederland te vliegen? Naast het meemaken van de gehele Experience is er een feestelijk gedekte tafel, onbeperkt ranja, en een slagroom – of appeltaart. Het duurt ongeveer 1,5 uur en het zal nog lang het meest besproken feestje zijn.

Wat maak je allemaal mee?

De Experience bestaat uit vier verschillende onderdelen en neemt je mee op een adembenemende 1-uur durende reis door en over Nederland. Doormiddel van speciale videoprojecties ontdek je meer over het ontstaan van Nederland en de bijzondere watergeschiedenis. Vervolgens beleef je het ultieme hoogtepunt: de 5D Flight Experience van 9 minuten.

THIS IS HOLLAND bevindt zich in het ronde iconische gebouw naast het IJ, de A’DAM LOOKOUT en het Eye Filmmuseum en vlakbij Amsterdam Centraal. Gemakkelijk te parkeren en goed bereikbaar met OV.

Ga naar www.thisisholland.com voor deals, tickets en meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.