Lekker eropuit in de kerstvakantie

Lekker eropuit in de Kerstvakantie

Bam! De kerstvakantie is begonnen! Jingle Bells, Jingle Bells… Misschien ben je nu nog hard aan het rennen in te drukke winkels om cadeaus en voedsel binnen te slepen. Maar vanaf zondag heb je voor de rest van het jaar waarschijnlijk veel vrije tijd. Om lekker te eten, bij te praten met familie en vrienden. En natuurlijk ga je lekker eropuit met je gezin! Ik geef je graag wat leuke tips!

Lekker eropuit in de Kerstvakantie met de kinderen

De kerstvakantie is de enige tijd van het jaar dat bijna iedereen in Nederland tegelijk vakantie heeft. Het is dus overal gezellig druk. Houd rekening met veel drukte bij leuke attracties en musea en maak zoveel mogelijk gebruik van het OV om parkeerproblemen te voorkomen. Neem de tijd om uitjes goed te plannen en ga in de relax stand als je vertraging oploopt. Doe alles met vrede in je hart en ga lekker eropuit in de kerstvakantie.

Geen zin in drukte? Ga de natuur in!

Ben je niet zo dol op drukke pleinen in de stad? Met muziek, schaatsbaantjes en massa’s mensen? Duik dan lekker de natuur in. Trek je waterdichte schoenen aan en ga stampen in de regen. Bouw een hut en kom liefst onder de modder weer thuis. Die warme chocolademelk smaakt dan extra goed! Natuurlijk willen we liever sprookjesachtige sneeuw landschappen zien, maar dat kunnen we wel vergeten dit jaar. Wil je eens een andere wandeling maken dan je gewend bent? Kijk dan naar de wandelingen die de ANWB door het hele land heeft uitgestippeld. Je kan met de zoekfunctie kiezen uit wandelen in de natuur, langs monumenten of street art routes door de stad.

Musea voor kinderen: lekker eropuit in de Kerstvakantie

Bijna elk museum in Nederland heeft tegenwoordig wel een speciaal programma voor kinderen. Het is een trend die jaren geleden begon. Het bleek een gouden greep om hele gezinnen naar het museum te lokken. Er zijn schilder workshops en andere creatieve activiteiten, die ook nog eens heel leerzaam zijn. Kijk in deze rubriek naar: leuke musea voor kinderen op deze site. Ga je erheen? Laat dan weten hoe jij en je gezin het vonden! En ontdek je een nieuwe parel? Deel het dan met mij via info@haarauto.nl.

Fijne feestdagen en laat van je horen!

Ik wens je hele fijne feestdagen en hoop dat je mooie:
A. van Avonturen U. van Uitjes T. van Travel O. van Ontspanning gaat beleven! Ik vind het altijd leuk om van je te horen als je tips en ervaringen hebt over auto’s, reizen, hotels, uitjes of wellness resorts.

Liefs,

Vivienne

Foto door Tatyana Mazepova via Pexels.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.