Mijn auto & favoriete reisbestemming

Favoriete auto en vakantiebestemmingdoor: Thea Oosterveen.
Mijn favoriete auto is de Chrysler 300C met een Hemi V8 motor, superstoer, groot en een geweldig geluid! Radio lekker hard aan in de auto en heerlijk over de weg zweven door Duitsland. Mijn favoriete reisbestemming (al is de reis met de hierbovengenoemde auto natuurlijk al het leukste) is Kopenhagen. Ik zou heel graag ronddolen in die prachtige stad, gargouilles bekijken, de beste eettentjes opzoeken en natuurlijk heerlijk shoppen.

Kopenhagen in kerstsfeer

Uiteraard kunnen we dan niet alle prachtige plekjes overslaan die Kopenhagen zo beroemd maken zoals de kleine zeemeermin, Nyhavn en Tivoli. Prachtigste tijd om te gaan lijkt me vlak voor kerst, heerlijk Kopenhagen in kerstsfeer.

Mijn auto & mijn reis

Wil jij ook jouw droomauto en de reis van je leven met ons delen hier op haarauto.nl? Stuur dan jouw verhaal van minimaal 300 woorden met mooi (rechtenvrij) beeld in JPG, naar info@haarauto.nl onder vermelding van ‘Mijn favoriete auto & reisbestemming’. De leukste en meest inspirerende verhalen en dromen, plaatsen wij op deze site. Je krijgt dan automatisch bericht van de redactie. Wij verheugen ons erop om van je te horen!

De leukste uitjes delen

Hier op haarauto.nl willen we zoveel mogelijk ervaringen van onze lezers plaatsen en delen op de site en via social media. Wij zijn altijd op zoek naar leuke positieve ervaringsverhalen over vakanties met het gezin, uitjes met vriendinnen, museum met je kinderen of diner en overnachting in een romantisch hotel met je lief. Stuur ons jouw verhaal met een foto of deel deze met ons via onze Facebookpagina! Zo kunnen we elkaar blijven inspireren. Volg ons ook op Google+ & Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.