Dagje weg: thee drinken in de Theefabriek

dagje weg naar de theefabriekIn de kop van Groningen zijn de kopjes thee niet aan te slepen. Het museum van de Theefabriek neemt haar gasten mee op een verrassende ontdekkingsreis door de boeiende wereld van de thee. Van de plant tot en met het drinken van een heerlijk kopje geurende thee. Kijken, ruiken, aanraken, proeven: alles mag!

In de sfeervolle theeschenkerij kun je kiezen van een theekaart met ruim driehonderd soorten thee. Kruidenthee, vruchten en specerijen, rooibos. En ook spannende theecocktails, zowel koud als warm en zelfs met of zonder alcohol. Er wordt ambachtelijk gebak geserveerd, waaronder scones, muffins, poffert, sandwiches en allerlei andere lekkernijen. Je kunt reserveren voor uitgebreide theetafels, high teas, brunches en lunches. In de theewinkel kun je heerlijk rondsnuffelen. Je vindt daar net dat ene speciale theetje, een leuk cadeautje of een theeservies.

De Theefabriek in Houwerzijl leent zich ook goed voor een vriendinnendag of dagje weg met je familie en gezin. Je kunt er ook workshops volgen. Deze zijn gericht op volwassenen.

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.