Actief dagje weg met vrienden en familie

dagje uit klimpark GroningenLekker een dagje weg? Met vriendinnen, je familie of gezin? Zoek je avontuur en wil je actief bezig zijn. Pak dan de auto en rijd naar Groningen. Adventurepark Waddenfun is een gloednieuwe attractie in het Lauwersmeergebied, maar twintig minuten rijden vanaf Groningen. Op hun eigen terrein maakten de eigenaren een weergaloos klimparcours. Een uitdaging voor jong en oud! Zowel binnen als buiten klimmen waaghalzen over de touwen, bruggen en andere obstakels. Een stukje balanceren en dan verder zoeven op de kabelbaan: het parcours is leuk en afwisselend. En bovendien helemaal veilig!

Klimpark

Het indoor klimpark Waddenfun heeft drie verschillende niveau’s. Voor beginnelingen en de echte diehards. Het parcours begint op een hoogte van twee meter. Het tweede niveau is 4,5 meter hoog en voor de waaghalzen is er nog een derde niveau op wel acht meter hoogte! Klimmers kunnen in totaal 300 meter tokkelen. Daarvan ligt 200 meter over de velden buiten.

Feestje vieren of familiedag in het klimpark

Wil jij 300 meter lange tokkelbaan uitproberen met de familie? Of met al jouw vrienden en vriendinnen? Voor groepen heeft Waddenfun allerlei leuke arrangementen. Ga met elkaar de hoogte in, op zoek naar uitdagingen. En eenmaal veilig op de grond kun je samen lekker wat eten en drinken. Je kunt een dagje klimmen ook combineren met de eeuwenoude sport boogschieten!

Klimmen en tokkelen in Adventurepark Waddenfun in Wehe-den-Hoorn is heel geschikt voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.) of vrijgezellenfeest. Deze beleving is er voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en zelfs ouderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.