Avondje uit cadeau voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag. Zondag 12 mei 2024 is het zover. En natuurlijk vindt mama het al leuk als de grotere kinderen even langskomen voor een kopje thee en een praatje. Of als kleine kinderen een mooie tekening maken – ik heb ze allemaal bewaard! Maar als je dan ook nog een leuk avondje uit cadeau doet, is het feest compleet!

Avondje uit cadeau geven: Pretty Woman

We kennen allemaal de film Pretty Woman wel. Het sprookje van het meisje van de straat, dat een prins ontmoet, die verliefd op haar wordt. En dat is geheel wederzijds. Van deze iconische film is ook een Nederlandse musical gemaakt! En je kan deze nu bestellen met het 2e kaartje gratis! Dat is dus 50% korting als je toch al van plan was om met z’n tweeën te gaan.

Bestel je kaarten hier met korting!

Feestelijk genieten met Mamma Mia!

Mamma Mia is ook zo’n film die te telkens weer opnieuw wilt kijken. En dat komt vooral door de feestelijke muziek van ABBA, die daar de hoofdrol in speelt. Echte meezingers en keihard genieten van die goede oude songs. Ja, van ABBA houden mag weer, want het is weer helemaal hip! En ook van dit verhaal is een Nederlandse musical gemaakt. Je kan kaarten met 25% korting bestellen. Dat scheelt weer! Het is een ontzettend leuk cadeau om te geven en te krijgen voor Moederdag! Wie neem jij mee?

Bestel je kaarten hier met korting!

Andere leuke avondje uit tips

Loop je niet zo warm voor deze twee romantische, komische verhalen? Dan zijn er natuurlijk genoeg andere uitjes, waar jij wel blij van wordt! Bekijk hier leuke avondjes uit met korting! Zoals de Vier Jaargetijden van Vivaldi, Porgy & Bess of het Requiem van Mozart.

LET OP: deze kortingen krijg je via Leukstetickets.nl en soms koop je een voucher, waarmee je dan vervolgens nog wel een datum en stoelen moet reserveren! Dus let goed op wat je moet doen om echt te boeken!

In dit artikel maak ik gebruik van affiliate links. Als jij iets koopt via één van die links, krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Het kost jou niets extra. En het helpt mij om jou gratis inspiratie te blijven geven en leuke winacties te blijven organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.