Voor vrouwen die een auto willen kopen

Vrouw zoekt autoHet kopen van een andere auto is vaak een dure, tijdrovende  aangelegenheid. Helaas bent u voor adviezen vaak afhankelijk van de verkopende partij. Deze zijn in zo’n geval natuurlijk niet onpartijdig. Sinds kort is er iets nieuws op de markt: Vrouw Zoekt Auto.nl. Ik -Roald Pouw- ben eigenaar van het bedrijf Vrouw Zoekt Auto.nl, en heb de eer u deze unieke dienst aan te bieden aan vrouwen.

Ervaring met auto’s

Ik houd mij al meer dan 10 jaar bezig met het autovak en zet me in voor de kopende partij. Dit doe ik tegen uurtarief. Ik zoek, ik bemiddel, ik onderhandel, ik begeleid, ik importeer. En ik maak vrouwen bewust van wat ze kopen en laat zien hoe je kwaliteit van een probleemauto kunt onderscheiden. Ook toon ik aan dat er voor ieder budget een passende oplossing is en hoe je een goede deal kunt uitonderhandelen. De verkopende partij zal altijd het beste been voor moeten zetten anders: No deal. Want niet iedere gepoetste auto is een plaatje.

Kosten van een auto

Het kopen van een auto wordt zo een minder stressvolle zaak. U bepaalt, ik zoek en regel het voor u. Daarbij houd ik zoveel mogelijk rekening met uw eisenpakket. U zult zien hoe kritisch en nauwkeurig ik kijk naar een auto. Kosten van onderhoud hangen nou eenmaal nauw samen met de kwaliteit en staat van de aangekochte auto. De rest van de kosten zijn vrij makkelijk in kaart te brengen, zoals wegenbelasting en verzekering. Zo komt u zo min mogelijk voor verassingen te staan.

Auto kopen?

Bent u nieuwsgierig naar hoe het werkt? wilt u ook gebruik maken van mijn aangeboden dienst? Of heeft u andere vragen? Neemt u dan gerust contact met mij op. Ik hoop snel wat van u te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.