Kamperen aan het Gardameer

Camperen aan het Gardameer

Kamperen aan het Gardameer is een ultieme vakantiebestemming voor je gezin. Samen met het gezin stap je de auto in en rijd je naar Italië. Het Gardameer heeft een omtrek van ruim 160 kilometer en is uitermate geschikt om te kamperen. Er zijn talloze campings rond het Gardameer. Het is wel verstandig de campings vroegtijdig te boeken, anders heb je de kans dat de campings al volgeboekt zijn en dat is natuurlijk doodzonde!

Camping Del Garda

Op de meeste campings kun je een stacaravan of bungalow huren. Natuurlijk is het ook mogelijk om je tent op te zetten. Dit zal vooral voor je kinderen een groot avontuur zijn. Slapen in de buitenlucht! Zo kun je bijvoorbeeld uitstekend terecht op Camping Del Garda. Deze viersterren camping biedt diverse ruime staanplaatsen voor de auto, camper, caravan en tent. Tevens kun je ook verblijven in een luxe bungalowtent.

Camping San Vito

Een andere camping die ook prima te bereiken is met de auto, is Camping San Vito. Casino is een klein havenplaatsje in het zuidelijke gedeelte van het Gardameer. Vooral in de avond is het er erg gezellig, zeker wanneer alle terrasjes gevuld zijn met toeristen. Je kinderen zullen de tijd van hun leven hebben wanneer je een vakantie boekt naar het Gardameer in Italië.

Een bezoek brengen aan pretpark Gardaland

Wanneer je je kinderen echt een plezier wilt doen, dan kun je een bezoek brengen aan pretpark Gardaland. Dit pretpark is het grootste pretpark van Italië. Het beschikt over diverse acht- en waterglijbanen. Je kinderen zullen zich uitstekend vermaken in het pretpark. Je trakteert ze op een ijsje en een frietje en ze zijn tevreden. Boek daarom een camping aan het Gardameer en geef jezelf en je gezin een geweldige vakantie-ervaring cadeau!

Een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.