Het Theater Blaricum: Sara Leemans speelt

Het Theater Blaricum

Aanstaande zaterdag 24 september 2022 speelt Sara Leemans in Het Theater Blaricum. Sara is dé ontdekking van Herman van Veen. En hij regisseerde haar voor deze voorstelling. Het is een mix van verhalen en muziek, waarin de energie van Sara Leemans afspat. Bekijk een video hieronder.

Het Theater Blaricum

Huh?! Is er een theater in Blaricum? Ja! Het Theater Blaricum opende vorig jaar haar deuren in het volledig gerenoveerde gebouw aan de Huizerweg 13 in Blaricum (naast restaurant Bellevue). Jarenlang werd het gebruikt als opnamestudio voor Nederlandse en grote internationale artiesten. Maar achter de bescheiden voorgevel van dit pand, schuilt een mooie theaterzaal. Intiem, voor ongeveer 100 bezoekers. En helemaal met liefde gerestaureerd de afgelopen jaren. Komt dat zien!

De voorstelling van Sara Leemans

Sara Leemans speelt op zaterdag 24 september in Het Theater Blaricum

Sara Leemans is de nieuwste ontdekking van Herman van Veen. Hij regisseerde de voorstelling ‘Vanavond bij jou?’, waarmee Sara Leemans nu langs de Nederlandse theaters tourt. En op zaterdag 24 september aanstaande zijn er nog kaarten beschikbaar in Het Theater Blaricum. Bestel hier je tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.