VEGGIE festival NDSM-werf Amsterdam 15-17 juni 2018. Gratis kaarten winnen?!

Veggie festivalVeggieOp 15, 16 en 17 juni vindt het allereerste VEGGIE festival plaats op de NDSM-werf in Amsterdam. Je vindt er heerlijke, kleurrijke vegetarische groentegerechten. Stoere veggie burgers, die de zelfs de reguliere vleeseter verrassen. Mezzes en falafel om je vingers bij af te likken. Homemade lemonades voor jong en oud. Speciaalbier voor de liefhebber en natuurlijk een goede vibe. Want je kunt ook genieten van live muziek op deze toffe locatie. Het wordt drie dagen lang dé plek om te borrelen samen met vrienden, collega’s en je kinderen. Want voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten.

Veggie festival goed voor het mens, dier & milieu

vegatarisch etenJe hoort het steeds vaker. Niet alleen helpt vegetarisch eten om dierenleed te voorkomen, het is ook nog eens goed voor het milieu en je gezondheid. Stoppen met vleesconsumptie geeft kinderen een toekomst in een gezonde wereld. Juist als je graag vlees eet is dit festival een echte aanrader. Grote kans dat je aan het einde van de avond in je maaltijd het vlees niet eens gemist hebt. En dat is precies het doel van de initiatiefnemers. Een van hen is Isabel Boerdam van de De Hippe Vegetariër en de ‘Nationale Week Zonder Vlees’. Zij bracht ook onlangs een nieuw boek uit over hip en vegetarisch eten.

Programma Veggie festival

Festival vegatarisch etenHet VEGGIE festival vindt plaats op 15, 16 en 17 juni 2018. In de industriële Scheepsbouwloods van Amsterdam, onderdeel van de NDSM-werf. Hier zullen elke dag ruim 15 unieke food experiences te beleven zijn onder het motto ‘bewust genieten’: van verrassende kleine foodtrucks tot inspirerende groentechefs. VEGGIE festival zal zich ook op andere vlakken onderscheiden van andere festivals. Denk hierbij aan een maatschappelijk verantwoorde inrichting en inspirerende sprekers, die het VEGGIE-thema op vernieuwende wijze onder de aandacht gaan brengen. En natuurlijk met veel live muziek en gezellige terrassen. Juist de vleeseters onder ons, zijn van harte welkom! Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht, met een kidscorner, zodat ouders ongestoord kunnen genieten.

Gratis toegangskaarten winnen?

foodtrucsMeld je aan voor gratis kaartjes via deze link. (deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen) Haarauto.nl mag voor elke datum 2X kaartjes weggeven. Dus geef ook aan wat jouw voorkeursdatum is. Laat je naam en mail achter. Als je gewonnen hebt, krijg je per e-mail bericht. Als je meedoet ontvang je voortaan automatisch onze nieuwsbrief met nieuws over auto’s, uitjes en vakanties. Je kunt je later altijd weer afmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.