Tilburgse kermis is het grootste evenement van de Benelux

Breng een bezoek aan het grootste evenement van de Benelux: de Tilburgse kermis!

Tilburgse kermis
2015-07-18 14:24:49 TILBURG – Bezoekers in een attractie op de Tilburgse kermis. De grootste kermis van de Benelux vindt voor de 445e keer plaats in de binnenstad van de Brabantse stad. Over een lengte van drie kilometer staan 230 attracties uit binnen- en buitenland verspreid. ANP REMKO DE WAAL

Van 20 juli tot en met 29 juli 2018 is het weer tijd voor Tilburgse kermis! Het belooft nog grootser en gevarieerder dan ooit te worden. Dit jaar ligt de nadruk namelijk op een zeer gevarieerd aanbod met een flink aantal randactiviteiten. De hele binnenstad van Tilburg is het toneel van grote attracties, een diversiteit aan mensen, een geweldige sfeer, verschillende feestjes en heel veel plezier! Bekijk hier de website met alle informatie!

Behalve attracties ook artiesten

Roze maandag op Tilburgse kermis
2016-07-25 12:37:33 TILBURG – Kleurig uitgedoste deelnemers aan de Roze Karavaan lopen in optocht door het centrum tijdens Roze Maandag op de Tilburgse kermis. ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN

De Tilburgse kermis is veel meer dan alleen ‘maar’ 200 attracties, vele kraampjes en een groot aantal bezoekers. Zo treden er elke avond bekende artiesten op als John West, Tino Martin en Marianne Weber. Er wordt een badeendenrace georganiseerd in de Piushaven. En er is een kermis-mis in de botsauto’s. De maandag van de kermis staat bekend als roze maandag, waar iedereen zichzelf kan zijn.

Slapen, trouwen en treintje rijden

Als je het durft, kun je een slaapbubble reserveren om een nachtje op de kermis te blijven slapen. Je kunt zelfs zogenaamd trouwen in een opblaaskerk. En je kunt meedoen aan de kermisrun. Daarnaast wandelt er een parade van reuzen over het kermisterrein en rijdt er een treintje voor het vervoer van de bezoekers. Op woensdag 25 juli 2018 is er tussen 13:00u en 18:00u een kindermiddag op de kermis waarbij er ook weer veel te beleven valt!

2 reacties

  1. Wat leuk dat jullie ook onze Badeendenrace vernoemen in jullie bericht! Heb jij al een eendje geadopteerd voor het Ronald McDonald Huis in Tilburg? Dat kan al vanaf €5,-!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.