Geen vakantie geboekt dit jaar? 1We-zomeracties

1We – Een Wereld Idee heeft een aantal spetterende zomeracties voor u in petto!
Cultuur snuiven in Spakenburg op een 1We Riksja
Beleef de cultuurhistorie tijdens de 43e Spakenburgse Dagen! Met oude ambachten, een historische optocht van klederdrachten uit heel Nederland, optredens van volksdansgroepen, een bruiloftsoptocht, een visveiling en een grote warenmarkt. Met op woensdag 24 en 31 juli de mogelijkheid om een ritje te maken met een heuse 1We Riksja uit Bangladesh, als vreemde eend in de traditionele bijt. Chain members Ger van Marion en Hidde de Jong zetten zich met een promotieteam in om de 1We Riksja’s en 1We Cows te promoten. Kom ook cultuur snuiven!

Vierdaagse van Nijmegen
1We met ‘Free Hugs’ aanwezig tijdens Vierdaagse

Laat je tijdens de Vierdaagse in Nijmegen verrassen door een ‘Free Hug’ van 1We! Vrijdag19 juli staat Chain member Marieke Andel met een team ‘huggers’ klaar om deelnemers én publiek een gratis knuffel te geven. Uiteraard wordt ook de enige echte 1We Riksja ingezet. Voor een kleine bijdrage kun je een uniek ritje op de Bengaalse fietstaxi beleven. De opbrengst besteedt 1We – Een Wereld Idee aan een riksja voor een kansarme familie in Bangladesh. Dus laat je ‘huggen’ of rondrijden en ontvang er een ‘Free Smile’ bij. Op de Rijksstraatweg 213 in Malden vind je het 1We-team.

En ondertussen regent het koeien in Bangladesh
1We reikte afgelopen week maar liefst drie 1We Cows uit in Bangladesh! De gelukkigen waren onder anderen Ekhlas Miya en zijn vrouw Nur Begum uit Chittagong in het zuidoosten van het land. Hun tweede zoon Saiful Azam is enige tijd geleden overleden. Omdat hij voor de broodnodige inkomsten zorgde, kan het gezin sindsdien amper de eindjes aan elkaar knopen. De 1We Cow kan een belangrijke bijdrage leveren in het welzijn van deze familie. Zo gauw koe Richtje melk gaat geven, kunnen ze extra inkomsten verdienen en hun leven daarmee structureel verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.