7 auto’s waar vrouwen hun man voor inruilen

auto's waar vrouwen hun man voor inruilen
Mazda MX5: een van de mooiste sportwagens ooit gemaakt!

Vrouwen maken meestal niet zo’n halszaak van het type auto waar ze in rijden. Hij moet starten en niet al teveel hassle geven. Maar sommige auto’s doen het vrouwenhart sneller bonken dan Brad Pitt die je een lift aanbiedt. Dit zijn de 7 auto’s waar vrouwen hun man voor inruilen!

Porsche 911 Cabrio

Ok, de Boxter mag er ook best wezen en heeft het voordeel van de ronde vrouwelijke looks, maar aangezien deze direct na de lancering door critici als kapstersautomobiel werd genoemd kiezen we toch maar voor de 911. Of doen we dat omdat er op de krappe achterbank een kinderstoeltje past?

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler

Als voorbeeld hoe een marketingteam het helemaal bij het verkeerde eind kan hebben is de introductie van de Jeep Wrangler legendarisch. Deze Jeep was getarget op bebaarde mannen die met kettingzagen en visgerei een week het bos in gaan, maar werd direct na de introductie voornamelijk door avontuurlijk aangelegde vrouwen gekocht. Waarna marketing fail #2 volgde: hij werd ook leverbaar in de kleur roze. Mwah. Tough car for tough bitches. In legergroen of zwart.

Auto’s waar vrouwen van houden: Mini

Hohoho. We bedoelen de Mini. Niet die retroshit die BMW tien jaar geleden op de markt bracht. Een authentieke ouderwetse Mini. Inclusief lekkende motor, haperende remmen en lekkend dak. De Mini. A car you love to hate. Het zijn auto’s waar vrouwen hun man voor inruilen.

Peugeot 205

Leukste betaalbare autootje van de jaren tachtig en negentig. Klein venijnig racemonster. Recordhouder verkeersboetes voor vrouwen. Notoir onbetrouwbaar. Maar Peugeot onderdelen zijn ruim voorradig en er zijn mannen (en vrouwen) zat die willen helpen bij de reparatie.

Mazda MX-5

Meest populaire roadster ooit. Waanzinnig snel en omdat je met je kont op krap twintig centimeter van het wegdek zit lijkt het allemaal nog veel sneller dan hij in werkelijkheid gaat. Als je ermee op vakantie wilt moet je niet al te zeer hechten aan iedere dag van outfit wisselen: veel meer dan een tandenborstel en een pakje sigaretten past er niet in de bagagebak.

Volkswagen Kever

Volkswagen Kever

Bedacht door Hitler, dertig jaar later het vervoersmiddel van de hippie en symbool voor de flowerpower-beweging. Wordt al jaren niet meer gemaakt, maar still going strong. Het enige dat kapot lijkt te kunnen gaan zijn de uitlaat en de ruitenwissers. Die bestel je gewoon online.

Range Rover

Range Rover

Ja, sorry. Kleine meisjes worden groot en krijgen kinderen. En dan is dit nu eenmaal de fijnste en veiligste auto om het krijsende en kotsende nageslacht van A naar B te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.