Wil je rust? Of juist actie? In de natuur vind je het allemaal!

Misschien heb je behoefte aan rust in een mooi, groen landschap? Of heb je juist zin in een leuke buitenactiviteit? Het kan allemaal buiten in de natuur. Wij geven je een paar tips.

Kamperen app

De app Kamperen van de Stichting Natuurkampeerterreinen is handig voor iedereen die houdt van kamperen midden in de natuur. Alle 134 Natuurkampeerterreinen van Nederland, ook die van Staatsbosbeher, staan erin. Dit zijn natuurcampings waar rust en ruimte centraal staan, met goede sanitaire voorzieningen. Word natuurkampeerder en probeer ze allemaal uit! De Kamperenapp is voor iedereen met een iPhone of een Android-toestel gratis te downloaden in de betreffende app stores.
Ontdek hier onze andere overnachtingsmogelijkheden in de mooiste nederlandse natuur. Van puur natuur tot comfortabel.

Peelweek

Het Nationaal Park De Groote Peel op de grens van Noord-Brabant en Limburg, pakt weer royaal uit tijdens De Peelweek 2013 (29 juli t/m 4 augustus). Een feestelijke week vol gratis activiteiten voor jong en oud.

Buitencentra

In een Buitencentrum zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en souvenirs te koop. Bij de informatiebalie worden doe- en ontdektochten verhuurd en starten diverse leuke activiteiten. En je kunt er natuurlijk ook even wat drinken en schuilen tijdens een bui. Je vindt de Buitencentra verspreid door heel Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.