Home / Auto nieuws / Vrouwenpower en Haar auto

Vrouwenpower en Haar auto

vrouwenpower en autosdoor: Felice Veenman www.vrouwenpower.nl

Ik zocht een mooi beeld van een auto -een beeld zegt tenslotte meer dan honderd woorden. Maar op de een of andere manier, kon ik maar geen beeld vinden wat me beviel. En ik kon niet zo goed onder woorden brengen wat er nou mis was met die beelden.

Tot ik op dit plaatje stuitte. En in eens wist ik het : wat een berg cliche’s kom ik toch tegen , als het gaat om vrouw en auto. Talloze grappen, vooral fout parkeren is favoriet en als het geen grap is dan is het wel dat de vrouw als stoeipoes in die auto zit.

In welke eeuw leven we zeg ? Op Vrouwenpower, kan je lezen dat vrouwen heel normaal over haar auto’’s kunnen praten. En natuurlijk kunnen we dat , een auto is toch niet meer weg te denken uit het leven van een vrouw?  De enorme vrijheid die een auto geeft, die zou je toch niet willen missen?

Want dat een auto vrijheid biedt , dat blijkt wel uit het feit dat in Soedi Arabie het laatste woord over vrouwen die mogen autorijden nog niet is gezegd.

Daar hebben ze het nu eenmaal moeilijk met onafhankelijke vrouwen, maar daar hebben wij hier in het Westen geen last van. Of misschien toch wel een beetje? Staan we daarom altijd als Sukkel of als Seks bom op die plaatjes? Ik vraag het maar even? Nou ja, in dat geval is het maar goed dat op mijn plaatje iedereen dezelfde auto heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.