Voor kinderen: landkaarten WINNEN (winnaars zijn bekend!)

voor kinderenDe vakantie komt er weer aan. Ga je met de auto op vakantie? En gaan de kinderen mee? Dan is het handig wat plannetjes te maken waarmee je kinderen zich kunnen vermaken op de achterbank. Hieronder vind je alvast wat leuke tips! Haar auto mag ook 3X een mooie Kidskompas Kinderlandkaart weggeven. Je hoeft alleen hier je mail en naam achter te laten voor 20 juli 2015 en je maakt al kans! (DEZE actie is afgelopen) Als je meedoet ontvang je voortaan ook onze gratis Haarauto nieuwsbrief met tips voor vrouw, auto & vrije tijd. De actie loopt tot 2o juli 2015 en de winnaars krijgen per email bericht. De winnaars zijn: E. van Alphen uit Tilburg, J. Winters uit Winterswijk & S. de Vries uit Balk. Gefeliciteerd en veel plezier ermee!

Voor kinderen op de achterbank

Hoe houd je het rustig op de achterbank? Tien tips!

1. Hoe meer mysterie hoe beter – de inhoud van de tas met proviand, de stopplekken onderweg, het daadwerkelijke aantal uren dat je (nog) moet rijden: houd alles geheim. Laat ze maar lekker naar alles raden en beloon pas na het nodige gis- en raadwerk. Ondertussen tikt de tijd door.

2. Een goede voorbereiding is het halve werk – verdiep je van tevoren in wat nieuwe spelletjes die je onderweg met elkaar kunt spelen.

3. Bal bij de hand – maak de stops onderweg zo vermoeiend mogelijk. Zorg dus dat je een bal bij de hand hebt, speel tikkertje of laat ze estafette lopen.

4. Blijf rustig – met name als het einde van de autorit in zicht is, kan op de achterbank de echte verveling (lees: geklier) losbarsten. Blijf rustig want dan is de sfeer niet onder het nulpunt gedaald als jullie aankomen.

5. Je m’appelle – oefen met elkaar alvast de basics wat betreft de taal van het vakantieland. Kunnen ze straks ook meteen zelf brood halen.

6. Weetjes – als je toch online naar spelletjes zoekt, kijk dan ook meteen naar wat leuke weetjes over de plek van bestemming.

7. Zelf aan slag – heb je zelf ook wel even behoefte aan een moment van rust, dan kan er op de achterbank getekend, gepuzzeld of gelezen worden. Een nog-niet-gelezen stripboek, nieuwe kleurplaten of een puzzelboek doen wonderen.

8. En nu stuur jij – als bijrijder ben je meestal de sjaak als het aankomt op het bewaren van de algehele rust en goede sfeer in de auto. Ben je daar wel even klaar mee, kruip dan zelf achter het stuur.

9. Route uitstippelen – die TomTom is makkelijk, maar het is ook leuk om met elkaar uit te vogelen hoe je het beste naar de plek van bestemming kunt rijden.

10. Koop gewoon een Kidskompas Kinderlandkaart! Hierop kunnen kinderen niet alleen op de kaart meekijken naar de route, er staan ook spelletjes, weetjes en woordenlijstjes op.

De Kidskompas Kinderlandkaarten zijn er voor Frankrijk, Italië, België en Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland. Verkoopprijs 4,95 euro. Te koop o.a. via Kidskompas.nl. Wil jij er gratis een winnen via Haarauto? Laat dan hier jouw naam en e-mail achter voor 20 juli 2015! Je ontvangt dan automatisch voortaan onze gratis nieuwsbrief met tips voor vrouw, auto & vrije tijd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.