Karten in Silverstone, winnen 2 x 4 personen een heat

Karten
foto: Saskia Bagchus

Tussen Amsterdam en Haarlem in Zwanenburg vind je partycentrum Silverstone. Je vindt er de snelste kartbaan in Nederland, een geweldige LED bowlingbaan en de grootste lasergame arena van Europa. En niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden: bij Silverstone vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring onder één dak! Het is er gezellig voor een kinderfeestje, maar ook leuk voor een uitje met volwassenen. Wil jij voor 4 personen helemaal gratis een heat karten winnen op de kartbaan van Silverstone? Meld je dan hier aan, of lees eerst meer.

Over Partycentrum Silverstone

lasergamen Noord Holland
Foto: Saskia Bagchus

Twintig jaar geleden bezochten twee jonge ondernemers en rallyrijders de allereerste kartbaan van Groot-Brittannië. Er viel een kwartje. Het was al langer hun droom om een horecaonderneming te starten. Nu zagen zij een perfecte combinatie met hun passie voor racen. Zij startten de kartbaan Silverstone als een van de eersten in Nederland. De baan is de snelste van Nederland, heeft maar liefst 552 meter lengte en kent de meest uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en Silverstone biedt ook duokarts, voor ouders die met hun kind -vanaf 5 jaar-  willen rijden. In de afgelopen jaren is Silverstone uitgegroeid tot een compleet partycentrum. Naast het karten kun je er lasergamen in de grootste arena van Nederland. Het is een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter, boordevol spectaculaire lichteffecten en adrenaline pompende beats. Sinds kort kun je er ook LED bowlen. Natuurlijk zit het met de horeca ook helemaal goed en kun je in sfeervolle ruimten met grote groepen eten en drinken. Er is een bruine pub en een Middeleeuwse Ridderzaal waar je kunt BBQ-en, eten van de grill of van een Oosters buffet. En er staat uiteraard ook een kindermenu op de kaart.

Wil jij een heat Karten bij Silverstone gratis winnen?

Haarauto.nl mag van Silverstone 2X voor 4 personen een heat Karten cadeau doen. Wil jij met je kinderen of met vrienden of vriendinnen een stoer uitje winnen? Laat dan HIER jouw naam en e-mail achter voor 4 februari 2018. De winnaar krijgt op 5 februari bericht per mail. Als je meedoet ben je gelijk abonnee van het Haarauto e-nieuws. Als je al abonnee bent, speel dan ook gerust mee, je maakt dan evenveel kans. Via het Haarauto e-nieuws houden we je op de hoogte van nieuws over auto’s, uitjes met of zonder kinderen, vakanties en weekeindjes weg. En natuurlijk nieuwe winacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.