Dagje weg naar Oud Valkeveen

dagje uit naar Oud Valkeveen 2Het Speelpark Oud Valkeveen ligt mooi in een bosrijk natuurgebied tussen huizen en Naarden in Noord-Holland. Al 89 jaar is dit park geschikt voor kinderen die van ‘gewoon lekker spelen’ houden. Ieder jaar komen hier kinderen die zich kunnen vermaken in een veilige, kindvriendelijke, ruime, mooie en overzichtelijke omgeving. Het park heeft een theater een grote speelweide en een eigen strand aan het Gooimeer.

Ontspannen voor ouders

Voor de volwassene zijn er genoeg plekken om te genieten van het weer en de natuur. Genoeg plek op uitgestrekte grasvelden om een kleedje neer te leggen. Contact maken met andere ouders is ook heel gemakkelijk, omdat de sfeer heel gezellig en gemoedelijk is.

Overdekt genieten als het regent

Als het niet zulk mooi weer is kunnen de kinderen zich toch vermaken, er zijn namelijk enkele attracties overdekt. Ook is er een grote indoorhal van 1500 m2 , met een waterwereld en een bioscoop waar leuke tekenfilms worden gedraaid. Dit is de grootste van Nederland. Het park is geschikt voor kinderen van vele leeftijden, ook peuters en kleuters. Het park is een leuk uitje voor een dagje relaxen voor de ouders en een dagje spelen voor de kinderen.  Ook als de kinderen geen zin hebben in een attractie kunnen ze zich goed vermaken in het park. Er is een meer waar ze kunnen waterfietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.